Home / archiefcentraal / eerste jubileum voor biljarter roy bosman

eerste jubileum voor biljarter roy bosman

Je kunt vijf of tien jaar lid zijn bij een biljartvereniging. Allebei mooie mijlpalen die gevierd moeten worden, maar je eerste echte jubileum is er natuurlijk pas als je een keertje 12,5 jaar lid bent. Voor Roy Bosman van Biljartvereniging Spoolder was dat dit weekend het geval. In zijn actieve biljartcarrière heeft hij al vele kroegen onveilig gemaakt, en tegenstanders bovendien laten verbazen door zijn biljartkunsten.

Naast trouwe biljarter is Roy Bosman ook nog eens de vaste teamcaptain van Spoolder 3. Dit bijna onoverwinnelijke team is blij om met en voor hem te mogen biljarten. Dankzij het tactische inzicht van Roy en zijn doordachte opstelling van spelers worden er vele mooie overwinningen behaald en in de puntenkoffer mee naar Luttenberg genomen. “Roy, op naar de 25 jaar”, schreeuwt zijn team.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.