eddy and the bitchslappers bij spoolder

Op Tweede Kerstdag van het jaar 2007 stonden ze nog in het voorprogramma van ‘Shit Happens’. Op vrijdag 30 januari zijn ze de hoofdact bij Café Spoolder in Luttenberg: ‘Eddy and the Bitchslappers’.

Een band met vijf jonge mannen en één jonge vrouw. Bij Spoolder zetten zij vanaf 21.00 uur samen in stijl een strakke show neer. Niet alleen het oor, maar ook het oog krijgt wat. Het wordt een avond genieten van de beste rock uit aller tijden. De beste nummers van nog betere bands zullen voorbij komen. Zoals nummers van de Foo Fighters, Rage Against the Machine, CCR, Green Day en Limp Bizkit. Dus haal ut spiekerbuisie maar weer uut de kaste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.