dressuurkampioenen kring salland bekend

De kampioenen dressuur van de Kring Salland zijn bekend. Afgelopen weekeinde werd in Raalte het kringkampioenschap dressuur voor pony’s verreden. Liefst twintig clubs hadden zich in de drie voorafgaande selectiewedstrijden zo goed moegelijk weten te plaatsen voor een spannende finale bij ponyclub Sint Steffenruiters in Manege de Hooge Weg. Winnaars werden beloond met plaatsing voor de Overijsselse kampioenschappen, waar weer plaatsing voor het NK te verdienen is.

Maar wie zijn dan die kampioenen en mogen zich op 6, 7, 13 en 28 februari in Hardenberg en Zuidwolde melden voor het Overijssels kampioenschap? In de klasse AB werd Carmen Nijenkamp uit Heeten kampioen, net voor plaatsgenoot Eline Karstanje. In de klasse CB ging de winst naar de Broeklandse Denise van der Steen met de pony Twinny, Elise van Drie uit Middel is reservekampioen. In de klasse EB werd Kaylee Veldmate uit Luttenberg kampioen voor Sanne Wichers Schreur uit Heeten.

Nina Sloover uit Haarle werd zondag kampioen in de klasse L1 categorie C, Laura Vosman uit Middel werd tweede. In categorie D ging de winst naar Haarlese Ninna Scheppink, in categorie E pakte Leanne van Weert uit Raalte de hoofdprijs. In klasse L2 categorie C was er winst voor Sylvia van Putten uit Raalte en werd Nike van de Vondervoort tweede. In de klasse M1/M2 werd Jolette Groot-Zwaaftink uit Heeten kampioen, Simone Haarman uit Raalte werd tweede maar zij wist wel de categorie D/E te winnen.

Wie de eindstanden van het kampioenschap nog eens rustig na wil nalezen, surf dan naar staging2.paardensportsalland.nl of kijk op staging2.startlijsten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.