Home / archiefcentraal / dooi maakt voorlopig einde aan ijspret

dooi maakt voorlopig einde aan ijspret

Het lijkt gedaan met de ijspret, want volgens het KNMI staat deze week alles in het teken van dooi. Desondanks kregen wij van Hans Bisschop nog een serie met winterplaatjes, gemaakt bij de uiterwaarden van de IJssel (nabij Wijhe). Dus voor diegenen die er geen genoeg van krijgen, hierbij nog een serie winterfoto’s.

Grote vraag voor de schaatsers blijft natuurlijk: Hoe het verder gaat met de vorst en het ijs? Volgens de meteorologen van het KNMI gaat het aan het einde van de week weer vriezen, maar dat lijkt slechts een tijdelijk opleving van de winter. Voor nog meer foto’s van Salland in wintersferen zie Mariënheem.net.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.