dooi maakt voorlopig einde aan ijspret

Het lijkt gedaan met de ijspret, want volgens het KNMI staat deze week alles in het teken van dooi. Desondanks kregen wij van Hans Bisschop nog een serie met winterplaatjes, gemaakt bij de uiterwaarden van de IJssel (nabij Wijhe). Dus voor diegenen die er geen genoeg van krijgen, hierbij nog een serie winterfoto’s.

Grote vraag voor de schaatsers blijft natuurlijk: Hoe het verder gaat met de vorst en het ijs? Volgens de meteorologen van het KNMI gaat het aan het einde van de week weer vriezen, maar dat lijkt slechts een tijdelijk opleving van de winter. Voor nog meer foto’s van Salland in wintersferen zie Mariënheem.net.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.