derde gedichtendag op valentijnsdag

RTV Raalte houdt in samenwerking met de Raalter bibliotheek op zaterdag 14 februari de derde gedichtendag in het Kulturhus. “Een mooiere dag dan Valentijnsdag kun je je niet wensen voor de gedichtendag”, aldus de organisatie.

Iedereen is vanaf 10.00 uur welkom om naar gedichten te komen luisteren. Maar je kunt ook zelf een (eigen gemaakt) gedicht voordragen. Een gedicht dat je hart heeft beroerd of dat uit ontroering is ontstaan. Maar het mag ook een vrolijk of politiek gedicht zijn. Een gedicht dat de aandacht vraagt, dat niet al te lang is, dat iets aan de kaak stelt, positief kritisch. Van iedereen die een gedicht komt voordragen, maakt RTV Raalte tv-opnames. Deze worden op meerdere momenten in het jaar uitgezonden.

Het bijzondere aan de gedichtendag van dit jaar is dat er voor de allereerste keer een dorpsdichter wordt geïnstalleerd. De genomineerden dragen 14 februari hun eigen genomineerde gedicht voor. Wie er allemaal genomineerd zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt. RTV Raalte zendt alle genomineerde gedichten uit op maandag 2 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.