derde editie van peoples business zwolle

De derde editie van People’s Business Zwolle wordt gehouden op woensdag 4 februari. De locatie is Hogeschool Windesheim. Dit grootse netwerkevenement trekt jaarlijks veel bestuurders en ondernemers naar Zwolle. Ook dit jaar worden er weer tussen de 1.500 en 2.000 bezoekers verwacht.

Het programma is opgebouwd rond kennis, netwerken en entertainment. Met sterke troeven zoals onder andere Pieter Winsemius als topspreker tijdens het Kamer van Koophandel middagsymposium en Adjiedj Bakas tijdens het MKB avondsymposium zal People’s Business dit jaar weer dé ontmoetingsplek zijn waar beleidsbepalers, ondernemers en prominenten elkaar in grote getale kunnen ontmoeten.

People’s Business Zwolle staat dit jaar in het teken van ‘Creativiteit en Kennis’. Colard Sjerps, hoofdbestuurslid MKB Nederland en voorzitter MKB regio IJssel-Vecht: “We willen met People’s Business een kennislijn opbouwen die daadwerkelijk bijdraagt aan het verbreden van kennis voor ondernemers. In de diverse masterclasses en workshops worden actuele thema’s behandeld in samenwerking met diverse lectoren van Windesheim. Creativiteit en innovatief denken heeft elke ondernemer nodig om succesvol te zijn. Tijdens People’s Business zullen meerdere sprekers de hersenen prikkelen en ideeën aanreiken.”

Met actieve ondersteuning door Kamer van Koophandel, gemeente Zwolle, provincie Overijssel, MKB IJssel-Vecht, VNO-NCW Midden, Windesheim, ABN Amro Bank, GIBO Groep Accountants en Adviseurs, Veldhuis Advies en Delta Lloyd is wederom een sterk programma opgesteld. Uiteraard zijn er ook weer volop netwerkmogelijkheden onder andere door een bedrijvenbeurs met toonaangevende bedrijven, tijdens de Kamer van Koophandel netwerkborrel alsook tijdens het speednetworking.