dalfsen schrapt online poll over waterfront

De gemeente Dalfsen heeft een poll over het Waterfront van haar website afgehaald. “Het vermoeden bestaat dat deze poll onjuist wordt gebruikt”, aldus de gemeente. “Dat wil zeggen dat het kan zijn dat mensen meerdere keren hebben gestemd.” Inwoners van Dalfsen konden online kiezen uit twee projectontwikkelaars die een plan hebben uitgewerkt voor het Waterfront, maar nu kan dat stemmen alleen nog via een briefkaart.

Het Waterfront in Dalfsen is een klein gebied dat ligt tussen het centrum van het dorp en de rivier de Vecht. Een bijzondere locatie aan het water, naast het nieuwe gemeentehuis, dat de komende jaren wordt ontwikkeld. Welke projectontwikkelaar dat mag doen, wordt bepaald door de gemeenteraad van Dalfsen. Inwoners van Dalfsen kunnen hun voorkeur aangeven.

Uit een ontwikkelcompetitie onder vijf ontwikkelaars hebben twee de opdracht gekregen om hun plan verder uit te werken. Het bureau Leyten kwam met het plan ‘Open Waterfront aan de Vecht’, projectontwikkelaar VolkerWessel ontwikkelde ‘Symfonie aan de Vecht’. Beide plannen zijn te zien in onderstaande bijlage, daarin bevindt zich ook de kaart waarmee inwoners van Dalfsen hun voorkeursstem kunnen uitbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.