culinaire proeverij in decor van snelle bolides

Wat hebben ravioli gevuld met ricotta en een Ferrari met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht niet zo veel. Het enige dat je kunt bedenken, is dat het allebei uit Italië komt. En dat is nu precies de verbindende schakel die de bedrijven Naturalia uit Olst en Munsterhuis Exclusief uit Hengelo tot elkaar heeft gebracht. De importeur van Italiaanse delicatessen kreeg deze week de kans om bij de dealer van sportwagens haar nieuwe lijn van producten te presenteren. Culinair genieten in een decor van snelle bolides. Kan het nog Italiaanser?

De kans die Naturalia kreeg om haar nieuwe producten aan haar relaties uit de horeca te tonen, past in de filosofie die Munsterhuis Exclusief met haar fraaie pand langs de A1 voor ogen heeft. De liefhebber kan zich op een aantal verdiepingen laven aan de fraaie staaltjes technisch vernuft dat merken als Ferrari, Maserati en Lamborghini op de markt hebben gebracht. Daarnaast is er één verdiepingsvloer vrijgemaakt voor een nieuw concept, waarin meerdere bedrijven uit het topsegment participeren.

Deze ruimte, inclusief keuken en horecagelegenheid, is te huur voor bedrijven die hun relaties op een bijzondere wijze willen ontvangen. Naturalia kreeg de kans en greep deze met beide handen aan. De vele gasten uit binnen- en buitenland kregen dus een uniek menu voorgeschoteld. Iedereen kreeg de kans om de exclusieve sportauto’s van dichtbij te bewonderen en kreeg tegelijkertijd de kans om kennis te maken met de nieuwe ambachtelijk bereide delicatessen van Naturalia.

De culinaire kennismaking kan met vele zintuigen, maar geur en smaak zijn voor de horeca toch wel allesbepalend. Vandaar dat het Olster bedrijf de Duitse topkok Barbara Isfort had uitgenodigd om de producten te verwerken in enkele heerlijke gerechten. Zoals de antipasti met paprika in heerlijke olijfolie met knoflook en diverse mooie vleeswaren of het hoofdgerecht met diverse soorten pasta met verschillende vulling en sauzen. Ook de ‘dolce’, het nagerecht met chocolade mocht er zijn. Al met al een geslaagde dag voor zowel de gasten als Fabio Paladini en Wilger van Wezep, de eigenaren van Naturalia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.