crt ontstemd over breuk met mettingen

CRT Raalte is ontstemd over het voornemen van het Raalter college om de relatie met partnergemeente Mettingen te beëindigen. De onlangs opgerichte commissie van de fietsclub, die dit jaar voor het eerst de sponsorfietstocht Raalte-Mettingen organiseert, begrijpt er werkelijk niks van.

“Hoe kan het college dit nu opeens doen? Die vriendschap van dertig jaar gooi je toch niet zomaar weg”, aldus de speciale CRT-commissie. “De laatste keer in 2007 deed Pieter van Veen – destijds waarnemend burgemeester van Raalte – zelf nog mee aan de fietstocht naar Mettingen en sprak alleen maar lovende woorden over het warme onthaal in de Duitse partnergemeente en de geweldige contacten.”

Oftewel: Een breuk met Mettingen is volgens de organisatie van de sponsorfietstocht ondenkbaar en dus doet de commissie nu een dringend beroep op de Raalter gemeenteraad, want alleen de raad kan de jumelage met Mettingen nog redden. De sponsorfietstocht Raalte-Mettingen staat dit jaar overigens in de agenda voor zaterdag 12 september en gaat hoe dan ook door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.