contouren van sporthal luttenberg zichtbaar

Op de foto is vooral de dakconstructie van de spiksplinternieuwe sporthal goed te zien.

Herman Holtmaat, voorzitter van Stichting Sportbelangen Luttenberg, liet half januari (tijdens de ceremoniële steenlegging) weten dat hij hoopt dat de sporthal op 24 mei gereed is. Op die dag wordt namelijk het 75-jarig bestaan van SDOL gevierd en de opening van de sporthal zou dan een geweldig cadeau zijn. De nieuwe sporthal kost in totaal zo’n 2,4 miljoen euro. Meerdere overheidsinstanties subsidiëren het project, daarnaast heeft ook de Luttenbergse gemeenschap diep in de buidel getast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.