ccs leerlingen bouwtechniek in de prijzen

Mark Tiebot, derdejaars leerling bouwtechniek van het Carmel College Salland, heeft de hoofdprijs, een ‘I-pod Touch Screen’, gewonnen tijdens een wedstrijd georganiseerd door de Stichting Hout en Meubel. In december is de derde klas bouwtechniek op excursie geweest bij interieurbedrijf Harmeling in Rijssen. Daarbij werd er een wedstrijd georganiseerd om de interesse voor de excursie te intensiveren en de jongeren actief te laten deelnemen aan de excursie. Afgelopen week was de prijsuitreiking.

Doel van de excursie in december was het kijken hoe een interieurbedrijf in elkaar steekt en welke beroepen er allemaal te vinden zijn binnen de opleidingen van de interieurbouw en bouwindustrie. Vier dagen lang werden ruim 350 leerlingen van verschillende scholen door het bedrijf geleid. De hoofdprijs van de uitgeschreven wedstrijd ging naar dus naar Mark Tiebot, maar ook de groepsprijs ging naar het CCS. De afdeling bouwtechniek mag een bedrag van 250 euro besteden aan gereedschap. Een welverdiende prijs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.