carnavalsshop formido zeer uitgebreid

Na het succes van voorgaande jaren, beschikt Formido Raalte ook dit jaar over een eigen carnavalsshop in de bouwmarkt. De carnavalsshop is dit jaar zelfs vele malen groter. “Klopt, de shop is een groot succes. Dus ons assortiment is nu een stuk uitgebreider”, zegt Edwin Schrijver van de Formido aan de Heesweg in Raalte.

Van kleding voor jong en oud tot confetti, van rare accessoires tot grote toeters, alles wat met carnaval te maken heeft, is in de shop te vinden. “Er is voor elk wat wils”, vertelt Schrijver, die verder benadrukt dat naast individuele carnavalvierders ook grote groepen prima terecht kunnen in de carnavalsshop. “Wij kunnen zo’n beetje alles leveren tegen de gekste prijzen. En daar waar nodig vervangende pakken verzorgen. Natuurlijk is er voor grote groepen tevens groepskorting.”

Bij de carnavalsshop van de Formido kun je overigens ook terecht voor toegangskaarten voor de feesttenten van de Stöppelkaters. Uiteraard is de carnavalsshop op dezelfde tijden geopend als de bouwmarkt. Klik hier voor een kortingsbon van 20 procent of kijk op de achterkant van Salland Centraal, de krant van deze week. Ook geldig op kostuums.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.