capellenborgtheater strikt band room eleven

Room Eleven staat zondag 1 februari op het podium van het Capellenborgtheater met het programma ‘Hmmm… Gumbo?’ Dit aan alle kanten swingende muziekfeest begint om14.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 18 euro verkrijgbaar in Wijhe bij postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe, in Olst bij Boek- en kantoorvakhandel Korten. Aan de zaal kost een entreebewijs 20 euro. Kaarten kunnen ook besteld worden via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl.

Na het debuutalbum ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ weerspiegelt Room Eleven in het tweede album ‘Mmm…Gumbo?’ de veelzijdigheid van de band en benadrukt de band dat ze op geen enkele manier in hokjes wenst te denken. De muzikanten kijken naar de wereld, loeren om zich heen en plukken eruit wat hen van pas komt.

Room Eleven stond op podia van North Sea Jazz, Crossing Border, Oerol en het Canadese Montreal Jazz Festival. Hun clubtour met optredens in Tivoli en Paradiso was volledig uitverkocht. In februari 2008 gaven ze een flink aantal shows in Japan. Eind vorig jaar zorgde Room Eleven voor een swingend muziekfeest in het Zwolse Hedon. Zangeres Janne Schra, met haar loepzuivere keeltje, genoot van de meezingers en door haar enthousiasme viel ook de schroom weg bij het publiek om helemaal op te gaan in de aanstekelijke en jonge mix van jazz, pop, funk, blues en bossa nova.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.