brons voor smeekens op 500 meter erfurt

Jan Smeekens heeft zaterdag bij de wereldbekerontmoeting in Erfurt brons gewonnen op de 500 meter. De Sallander noteerde een tijd van 35,26 seconden en moest daarmee alleen de Amerikaan Tucker Fredricks (die het baanrecord aanscherpte tot 34,91) en de Chinees Fengtong Yu (35,01) voor zich dulden.

Simon Kuipers eindigde als zevende in een tijd van 35,47. Stefan Groothuis vond zijn naam terug op de negende plaats: 35,51. Smeekens, Kuipers en Groothuis plaatsten zich hiermee voor de 500 meter bij de WK afstanden. Mark Tuitert kwam tot een tijd van 35,68 (14e) en liep daardoor WK-kwalificatie mis. Datzelfde gold voor Beorn Nijenhuis, die de B-groep won in een tijd van 35,79.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.