bijzondere rondleiding in bunkers ijssellinie

De Stichting IJssellinie houdt op zaterdag 14 februari een extra lange rondleiding. Deze bijzondere rondleiding, die circa vier uur gaat duren, geeft de deelnemer de gelegenheid om ook een bezoekje te brengen aan de bunkers in de Kletterstraat. Maar ook zal voor de eerste keer een kijkje genomen kunnen worden in de bunkers aan de Jan Schamhartstraat in Olst.

Deze bunkers werden in december 2007 uitgegraven door de Genie en sindsdien is een team van vrijwilligers van de IJssellinie druk met het restaureren ervan. Er zijn deuren aangebracht, er is schoongemaakt en op het ogenblik is men druk bezig met schilderen. Tot nog toe werden deze bunkers niet eerder in een rondleiding opgenomen. De lengte van de rondleiding is circa vier kilometer. Elk half uur vertrekt er een groep bij het Noodhospitaal op de Haere onder begeleiding van een gids. De eerste groep vertrekt om 9.00 uur. De laatste groep omstreeks 13.30 uur.

De kosten van de rondleiding (inclusief koffie of chocolademelk) bedragen 6 euro. Voor deze rondleiding moet je je vooraf opgeven. Dit kan via rondleiding@ijssellinie.nl of telefonisch: 0570-591303 of 0651417240. Vermeld hierbij wel het aantal personen en de starttijd. Reserveer wel tijdig, want er zijn al veel aanmeldingen en vol is vol. Helaas zijn niet alle bunkers rolstoeltoegankelijk. Voor meer info zie staging2.ijssellinie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.