bert van maaren benoemd tot erelid ramele

Tennisvereniging Ramele Raalte (TRR) heeft donderdagavond tijdens de jaarlijkse ledenvergadering afscheid genomen van Bert van Maaren, die 22 jaar lang diverse functies voor de tennisclub heeft vervuld. Als PR-man wordt hij opgevolgd door Frans Buitink. Voor zijn jarenlange inzet werd Bert door voorzitter Bert Nab bedankt en benoemd tot erelid van TRR.

De voorzitter liet tijdens de vergadering verder weten dat het ledenaantal in 2008 licht was gedaald. Desondanks waren alle toernooien goed bezet. De wedstrijdcommissie heeft voor 2009 dan ook weer de nodige toernooien op het programma gezet. Tot slot waren er ook nog enkele wisselingen in het bestuur. Zo is Monique Ghielen, voorzitter van de jeugdcommissie, opgevolgd door Rita Brink. Is Lisette Smeenk vanwege tijdgebrek uit de jeugdcommissie gestapt. En werd op de jaarvergadering duidelijk dat er voor secretaris Jack van Honschoten nog geen opvolger is gevonden. Jack zal daarom zijn werkzaamheden voortzetten totdat iemand bereid is zijn taak over te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.