1 en al reclame haarlese ondernemer 2008

Het snel groeiende reclamebedrijf ‘1 & al Reclame’ van Jiffree Wichers Schreur en Marlon Lorkeers is tijdens de drukbezochte avond van de Haarlese Ondernemers Vereniging uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2008. Volgens juryvoorzitter Van de Ven heeft 1 & al Reclame laten zien door aanpassingsvermogen en doorzettingsvermogen ‘succesvol’ te zijn.

Het jonge ondernemerspaar heeft sinds de start van het bedrijf een duidelijke groei doorgemaakt, waarin zij voldoende perspectief heeft voor een goede toekomst. De klant is koning bij dit bedrijf voor onder andere het beplakken van auto’s, het maken van gevelreclame, het printen van groot formaat posters, drukken op canvas, enzovoort. Een tevreden klant van 1 & al Reclame sprak de winnende ondernemers toe met de woorden: “Jullie vakmanschap betaalt zichzelf weer terug.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.