Home / archiefcentraal / winterwandelen bij kasteel het nijenhuis

winterwandelen bij kasteel het nijenhuis

We wisten niet zo goed welke foto we bij het artikel moesten zetten. Want we kregen zoveel mooie foto’s toegezonden. De keus was te moeilijk. De fotograaf was zaterdag in de kasteeltuin van Kasteel Het Nijenhuis en verraste onze mailbox met fraaie platen.

Het is hiernaast een foto geworden van een mal kunstwerk, dat ons vooral doet denken aan een zwierig reuzenrad in het donker. Door tegenlicht en door overheersend ander kermisgeluid ga je dan iets zien als op de foto. Maar misschien is het ook heel iets anders. Of is dit het kunstwerk ‘PROLONG‘? In de fotoreportage zie je nog veel meer moois uit de tuinen. Van een bronzen Wilhelmina tot een slee met ijsblok erop, wachtend op de afdaling richting slotgracht. Maar dan moet wel die eend van de piste af.

Geniet van de foto’s. Beter nog, ga er elf een kijkje nemen. Of ga ergens anders wandelen. En stuur ons de mooie foto’s.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.