Home / archiefcentraal / winnaars van kerstpakkettenfestival bekend

winnaars van kerstpakkettenfestival bekend

De Ondernemersvereniging Luttenberg heeft afgelopen vrijdag het kerstpakkettenfestival op gepaste wijze afgesloten. Maar liefst 24 personen hebben een kerstpakket ter waarde van minimaal 100 euro ontvangen.

Door – van maandag 8 tot en met vrijdag 19 december – aankopen te doen bij winkels die aangesloten zijn bij de Luttenbergse ondernemersvereniging, maakte je kans op één van de maar liefst 24 kerstpakketten. En hoe meer je kocht, des te groter je kans op een kerstpakket.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.