wedstrijd vd week n heeten hoonhorst

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week is gewonnen door René Kappert. Hij voorspelde de 4-1 winst van Lettele op Broekland juist en huppelt mét Derbystar Classic door Raalte, voordat hij deze gaat verloten tijdens de fanclubdag van De Gouverneur op zondag 21 december 2008.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Nieuw Heeten en Hoonhorst. Een interessant duel in de bovenste regionen van de zesde klasse B. De bezoekers uit Hoonhorst wisten afgelopen zondag knap koploper Gorssel de eerste punten van het seizoen afhandig te maken (3-2), zij staan tweede. Nieuw Heeten, dat met 0-1 won bij WWV, kan bij winst op Hoonhorst eventueel de derde positie in de ranglijst overnemen van Voorst. Het eerste duel tussen beide teams eindigde in een 2-1 overwinning voor Hoonhorst. Wat wordt zondag de uitslag?

iconNieuw HeetenHoonhorsticon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Nieuw Heeten en Hoonhorst. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor een échte Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Inzendingen tot zondag 14 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.