wedstrijd vd week excelsior marienheem

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week is gewonnen door Rob Schrijver. Hij voorspelde het 2-2 gelijke spel tussen Haarle en Mariënheem juist en huppelt nu dus mét Derbystar Classic door Raalte.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zaterdag het treffen tussen het tweede team van Excelsior ’31 uit Rijssen en de plaatselijke SV uit Mariënheem. Een interessant duel, want het is een wedstrijd in de derde ronde van de beker. Mariënheem versloeg in de vorige ronde ZAC uit Zwolle door twee doelpunten van Sander Alferink. Hoewel zij zaterdag uit speelt bij het tweede elftal van Excelsior, zal dit een erg lastige pot worden. Het eerste van Excelsior komt uit in de zaterdag Hoofdklasse C. Wat wordt zondag de uitslag?

iconExcelsior ’31 (2)Mariënheemicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Excelsior ’31 (2) en Mariënheem. Alleen de uitslag in reguliere speeltijd is voldoende en doorslaggevend voor onze Wedstrijd van de Week. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor een échte Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Inzendingen tot zondag 20 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.