wedstrijd van de week lettele broekland

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week is gewonnen door Wendy Westenenk. Zij voorspelde het 1-1 gelijke spel tussen Heino en Wijhe juist en huppelt nu dus mét Derbystar Classic door Raalte.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Lettele en Broekland. Een interessant duel in de middenmoot van de vijfde klasse H, waarbij Broekland wat goed heeft te maken. Thuis ging de ploeg in de eerste wedstrijd van het seizoen namelijk nog met 1-2 onderuit tegen Lettele. Inmiddels wist Lettele al zestien punten uit elf duels te behalen, Broekland – dat een wedstrijd minder speelde – staat op 14 punten. Bij winst gaat Broekland Lettele dus voorbij op de ranglijst. Wat wordt zondag de uitslag?

iconLetteleBroeklandicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Lettele en Broekland. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor een échte Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Inzendingen tot zondag 7 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.