way to go klaar voor de jaarwisseling

Way To Go Campingshop is helemaal klaar voor de komende vuurwerkverkoop. Je kunt er nu online je vuurwerk bestellen via staging2.vuurwerkraalte.nl. Henk Jan Edelijn, eigenaar van Way to Go, heeft in zijn zaak een speciale hoek ingericht waar je al het vuurwerk met eigen ogen kunt bekijken. De vuurwerkverkoop wordt omlijst met tal van speciale acties.

“Onze leverancier heeft enkele gouden wikkels verstopt in de verpakkingen. Als je die tegenkomt, heb je een I-pod Nano gewonnen. Bovendien maak je dan kans op een reis voor twee personen naar China”, vertelt Henk Jan. Maar dat is nog lang niet alles. Elke kassabon van een vuurwerkaankoop van meer dan 50 euro fungeert als lot. Onder de kopers worden drie pakketten uit de campingshop verloot. Ook kun je in de winkel een speciale pijl kopen, waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Doe een Wens.

In de winkel staan bovendien speciale flatscreens waarop je beelden kunt zien van de verschillende vuurwerkartikelen. “Het zal wel weer een gekkenhuis worden”, lacht Henk Jan. “Anderzijds ken ik plekken waar ze dranghekken moeten neerzetten om de enorme toeloop te reguleren en dat is hier gelukkig nog niet nodig. Tijdens de drie vuurwerkverkoopdagen lopen er hier vijf krachten extra. We willen niet dat de mensen onnodig hoeven te wachten.”

Natuurlijk zijn alle oude en vertrouwde items er weer, maar zijn ook nieuwe vuurwerkartikelen aan het assortiment toegevoegd. Zo zijn er voor de hardcore voetbalsupporter ook speciale Feyenoord, NEC en De Graafschap vuurwerkpakketten (ook voor de jongeren). Ook nieuw zijn de geluksballonnen, lampionnen die met een waxinelichtje de lucht in kunnen worden gelaten. “Bovendien zijn de regels omtrent de zwaarte van het vuurwerk iets versoepeld”, vertelt Henk Jan.

“Het maximale gewicht van potten is verhoogd naar 500 gram. Dat houdt in dat je met bijna professioneel evenementenvuurwerk te maken hebt. Dat past ook in de trend dat mensen steeds mooier en luxer vuurwerk willen. De jongeren van nu kopen steeds minder rotjes, maar steeds meer siervuurwerk. Maar als je gewoon lekker wilt knallen, dan ben je hier ook aan het juiste adres. We verkopen hier nu ook honderdduizendklappers. Dat mocht eerst niet, maar om de illegale verkoop tegen te gaan, worden deze nu toegestaan in Nederland.”

Way To Go Campingshop is te vinden aan de Overkampsweg 30a in Raalte. De winkel is op 29 en 30 december geopend van 9.00 tot 21.00 uur en op 31 december van 9.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.