Home / archiefcentraal / wat je allemaal al niet kunt met een kliko

wat je allemaal al niet kunt met een kliko

Onze Man is sinds november een beetje in de ban van versierde containers, toen hij er eentje tegenkwam in Heino. Voor hem was dat iets nieuws, maar gezien reacties op onze site zijn er wel meer die de grijze en groene container een wat vrolijker uitstraling geven. We vroegen bewijsmateriaal en kregen dat, uit Den Haag.

Hier kun je zien hoe van een container een soort van discotheek gemaakt is. Of een choco-automaat. Zelfs een zitstoeltje. Tja, de klikkende kliko zit er ook bij. En als je een handleiding wenst hoe je van je fiets een klikofiets kunt maken voor transport van wat groter spul, dan moet je hier zijn.

Kliko’s kunnen ook dienst doen als performance, als je er in georganiseerd verband of juist in chaos verbonden mee door de straten loopt in een heel grote groep. Dat soort kunst trekt altijd veel aandacht. In Salland maakt het de vandaal los in sommigen. Maar anderen zien er wellicht een mooi en goed voorbeeld in voor de carnavalsoptocht.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.