vragen over genmais na berichtgeving in ad

De fractie van Gemeentebelangen heeft in de persoon van Carla Hoge schriftelijke vragen gesteld aan het Raalter college van burgemeester en wethouders over eventueel al aanwezig zijnde proefvelden met genetische gemanipuleerde gewassen. In het Algemeen Dagblad van 22 november stond namelijk een artikel waarin meerdere malen wordt verwezen naar een gerealiseerd proefveld in Raalte, zo werd GB door een oplettende Raaltenaar getipt.

“In het AD wordt melding gemaakt van genetisch gemanipuleerde gewassen op een proefveld in de gemeente Raalte”, zo schrijft Carla Hoge het college. “Omdat wij niet beter weten dan dat deze kwestie in Raalte geen doorgang heeft gevonden, stellen wij volgende vragen. Kunt u aangeven op deze informatie actueel en juist is, of is gebaseerd op verouderde berichtgevingen? Mocht deze informatie onverhoopt inderdaad juist zijn, waar bevindt zich dit proefveld en wanneer is hiervoor de vergunning afgegeven en gepubliceerd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.