vogelpension moet uitbreiden door drukte

Van de economische malaise valt weinig te merken in het vogelpension.nl van Marcel Boxebeld in Mariënheem. Het aantal boekingen blijft maar stijgen. Zelfs in die mate dat het vogelpension fors moet worden uitgebreid.

Het begon anderhalf jaar geleden als een hobby voor Marcel, maar sinds de opening is er geen dag geweest dat het vogelpension geen gasten had. Daarnaast verzorgt hij ook nog vogels bij de mensen thuis. “Steeds meer mensen doen een beroep op de vogeluitlaatservice”, vertelt de Mariënhemer. “Dit houdt in dat de vogels in volières thuis gevoerd worden, maar ook papegaaien in de huiskamer waarvan het baasje een weekendje uit gaat.”

Om in de behoefte te voorzien voor de opvang van de vogels de komende zomer, wordt er nu hard gewerkt aan de uitbreiding van het pension. “Het bestaande pension biedt binnen ruimte aan veertien ruime papegaaienkooien en buiten aan vijf volières. Door de uitbreiding is er straks ruimte voor de opvang in veertig kooien en twaalf volières.” Pure noodzaak, want het klantenbestand is groot: Van Leeuwarden tot Kerkrade en van Kalmthout (België) tot aan Den Helder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.