voetbaltrainers in salland verlengen contract

In navolging van de voetbaltrainers Peter Reumer (Rohda Raalte) en Joop Kieftenbeld (SDOL) hebben ook Timo Goudbeek (Heino), Jan Oosterwijk (Lemelerveld), Edwin van den Berg (Mariënheem) en Reinier Stegeman (SV Raalte) voor een jaar bijgetekend bij hun club.

Timo Goudbeek is bezig aan zijn eerste seizoen in Heino en kent een moeilijke start. Hij staat met zijn ploeg momenteel op een negende plek in de tweede klasse J, maar krijgt dus de tijd om zijn mannen verder te kneden. Die extra tijd geeft VV Lemelerveld ook aan Jan Oosterwijk, die verdienstelijk presteert met zijn selectie. Lemelerveld staat in de derde klasse A op de derde plaats.

De oefenmeester van Mariënheem, Edwin van den Berg, gaat in september alweer zijn derde seizoen in bij de Sallandse vijfdeklasser. Naast het eerste elftal heeft hij in Mariënheem ook de A-jeugd onder zijn hoede. En de kans is groot dat Van den Berg ook volgend seizoen weer twee keer de hand mag schudden van Reinier Stegeman. De trainer van SV Raalte, dat in dezelfde competitie als Mariënheem uitkomt, heeft zijn contract opnieuw met een jaar verlengd en begint daarmee aan zijn vijfde seizoen bij de vijfdeklasser.

In tegenstelling tot alle contractverlengingen, neemt trainer Ralph Mens aan het einde van dit seizoen afscheid bij Haarle. De Deventenaar begon afgelopen zomer vol ambitie bij de promovendus in de derde klasse, maar staat momenteel laatste. Eerder werd al bekend dat Jaap Goedkoop volgend seizoen niet meer op de bank zit bij Wesepe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.