verhuizing salland centraal nog niet afgerond

Iedereen die de afgelopen twee dagen de website van Salland Centraal trachtte te bereiken kwam uit op een zwart scherm. Daarin maakten we melding van een verhuizing van onze website naar een nieuwe server. Welnu, die verhuizing is gelukt. Maar je zit nog wel steeds tegen de (trage) site op onze oude server aan te kijken. Twee dagen lang brachten wij geen nieuws op onze site, vandaag pakken we de boel weer op. Want vier dagen uit de lucht blijven, vinden zelfs wij wat aan de lange kant.

Maar hoe zit het met die verhuizing dan? Ok! Donderdag en vrijdag hebben we onze website verhuisd van een server in het westen van het land naar een server die iets dichter bij huis staat. Omdat onze website vele gigabytes groot is, duurde dat lang. Maar het is gelukt. Dit weekeinde testen wij onze site op de nieuwe server en als dat goed gaat zetten we maandag de spreekwoordelijke knop om. Tot die tijd plaatsen we ons nieuws nog op de oude server. Die berichten verhuizen uiteraard nog gewoon mee. Voor nu veel leesplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.