veneboer weer sneldamkampioen heino

Marco Veneboer heeft in ’t Kerkhuus in Heino voor de derde achtereenvolgende keer het sneldamkampioenschap van Heino en omstreken op zijn naam geschreven. Dankzij de derde zege op rij mag hij voor de wisselbeker een mooi en definitief plekje op zijn schoorsteen zoeken.

Het toernooi – bedoeld voor huis- en clubdammers uit Heino en omgeving – werd maandagavond voor de 22ste keer gehouden. Het totale aantal deelnemers was met 59 het laagste van de laatste tien jaar. Er werd gestreden in zeven verschillende klassen. In de laagste drie klassen was het opvallend dat steeds een basisschoolleerling de ouderen te slim af was. De nummers één en twee van elke groep spelen volgend jaar een klasse hoger. De prijzen van het toernooi werden gesponsord door de SNS Bank (Erwin Otten) uit Heino. Voor de eindstanden in alle klassen klik hier.