van der most opent ook bakkerij in raalte

Naast de vestigingen in Lemelerveld en Dalfsen krijgt Bakkerij van der Most eind volgend jaar ook een winkel plus lunchroom in ‘Het Dok’, het nieuwe complex aan de Nieuwe Markt in Raalte waaraan momenteel hard wordt gewerkt.

Volgens bakkerszoon Mark van der Most waren in oktober van dit jaar de intentieverklaringen al getekend, maar is het nu allemaal definitief en mag iedereen het weten. Dezelfde Van der Most verhuisde in Lemelerveld onlangs nog de broodproductie naar het pand van de voormalige Spar aan de Schoolstraat in Lemelerveld. De bakkerswinkel daarentegen zit nog steeds aan het Kroonplein. Verder beschikt Van der Most over een winkel plus lunchroom in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.