uiltjes rusten onverstoorbaar op grote markt

Flink wat bekijks woensdagmiddag op de Grote Markt in Raalte. Vele gezichten waren omhoog gericht, want daar zaten twee uiltjes in een boom rustig te genieten van hun rust.

Dat lijkt haast onmogelijk met zoveel passerende mensen, maar deze uiltjes waren “onverstoorbaar voor al het publiek”, schrijft Jolande de Wit die ons bijgaande foto stuurde. “Ik liep spontaan bij de zaak van De Fotograaf naar binnen of iemand misschien een foto kon maken, want via de mobiele telefoon is het toch lang niet zo mooi. En dat wilde eigenaar Clark Hueting wel doen!” Deze uil ging er zelfs mooi voor zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.