Home / archiefcentraal / twee zetels voor apb groot salland

twee zetels voor apb groot salland

Lijsttrekker Erik Smeenk uit Diepenveen en Thea Huisman uit Laag Zuthem zijn de gekozen bestuurders voor de partij. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens de voorlopige uitslag van de verkiezingen.

“Een geweldig resultaat. Ons verkiezingsprogramma, waarin maatwerk centraal staat, heeft veel inwoners aangesproken.” APB Groot Salland is een samenwerkingsverband van onafhankelijk van de landelijke partijen opererende lokale partijen. Samen met onafhankelijke personen die zijn aangesloten vanwege persoonlijke kwaliteiten vormen zij een klankbordgroep waarin (lokale) waterproblematiek wordt besproken.

Met de waterschapsverkiezingen van 2008 hebben een drietal lokale partijen (APB Deventer, Gemeentebelangen Olst-Wijhe en Gemeentebelangen Raalte) zich verenigd. Met de lokale partij Gemeentebelangen Dalfsen-Nieuwleusen is een lijstverbinding aangegaan. Uitdrukkelijk wil APB een partij zijn waarin meerdere lokale partijen uit het gebied van het Waterschap Groot Salland plaatsnemen. “Wellicht kan met de volgende verkiezingen het gehele gebied op de kandidatenlijst vertegenwoordigd zijn.”

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.