twee zetels voor apb groot salland

Lijsttrekker Erik Smeenk uit Diepenveen en Thea Huisman uit Laag Zuthem zijn de gekozen bestuurders voor de partij. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens de voorlopige uitslag van de verkiezingen.

“Een geweldig resultaat. Ons verkiezingsprogramma, waarin maatwerk centraal staat, heeft veel inwoners aangesproken.” APB Groot Salland is een samenwerkingsverband van onafhankelijk van de landelijke partijen opererende lokale partijen. Samen met onafhankelijke personen die zijn aangesloten vanwege persoonlijke kwaliteiten vormen zij een klankbordgroep waarin (lokale) waterproblematiek wordt besproken.

Met de waterschapsverkiezingen van 2008 hebben een drietal lokale partijen (APB Deventer, Gemeentebelangen Olst-Wijhe en Gemeentebelangen Raalte) zich verenigd. Met de lokale partij Gemeentebelangen Dalfsen-Nieuwleusen is een lijstverbinding aangegaan. Uitdrukkelijk wil APB een partij zijn waarin meerdere lokale partijen uit het gebied van het Waterschap Groot Salland plaatsnemen. “Wellicht kan met de volgende verkiezingen het gehele gebied op de kandidatenlijst vertegenwoordigd zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.