Home / archiefcentraal / ton strien belangrijkste was geboorte zoon

ton strien belangrijkste was geboorte zoon

“Het belangrijkste in 2008 is de geboorte van onze zoon Roderick die gezond is en vrolijk. Verder is 2008 het eerste volle jaar in Olst-Wijhe geweest. Ik heb genoten van Salland en van de mogelijkheden die het burgemeesterschap biedt om met mensen in contact te komen.”

“De kernen bruisen en het gemeentebestuur heeft veel plannen in uitvoering. Voor 2009 is mijn belangrijkste ambitie om de samenwerking met de bewoners, organisaties en bedrijven voort te zetten. Met elkaar zorgen we er voor dat het sociale leven in Olst-Wijhe nog verder wordt versterkt en de kwaliteit van wonen, werken en recreëren zichtbaar en beleefbaar zullen verbeteren.”

Ton Strien (burgemeester van Olst-Wijhe)

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.