ton strien belangrijkste was geboorte zoon

“Het belangrijkste in 2008 is de geboorte van onze zoon Roderick die gezond is en vrolijk. Verder is 2008 het eerste volle jaar in Olst-Wijhe geweest. Ik heb genoten van Salland en van de mogelijkheden die het burgemeesterschap biedt om met mensen in contact te komen.”

“De kernen bruisen en het gemeentebestuur heeft veel plannen in uitvoering. Voor 2009 is mijn belangrijkste ambitie om de samenwerking met de bewoners, organisaties en bedrijven voort te zetten. Met elkaar zorgen we er voor dat het sociale leven in Olst-Wijhe nog verder wordt versterkt en de kwaliteit van wonen, werken en recreëren zichtbaar en beleefbaar zullen verbeteren.”

Ton Strien (burgemeester van Olst-Wijhe)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.