Home / archiefcentraal / tevreden gezichten na shows sintshowpaleis

tevreden gezichten na shows sintshowpaleis

Honderden kinderen hebben afgelopen weekeinde een mooie en spannende theatershow van het SintShowPaleis bezocht. Samen met papa’s, mama’s, opa’s en oma’s waren zij in het Hoftheater in Raalte getuige van een spannend verhaal over Sinterklaas en zijn Pieten. De Muziekpieten zorgden ondertussen voor muzikale afwisseling en hielden alle aanwezigen bij de les. Want wie niet meedanste of meezong met de liedjes, die was aan de beurt.

Het SintShowPaleis verzorgde vrijdag, zaterdag en zondag liefst acht shows van anderhalf uur, en allemaal waren ze uitverkocht. En daar bleef het niet bij, want geen enkele bezoeker keerde namelijk ontevreden huiswaarts. De show was spannend (met goede afloop uiteraard), de muziek was opzwepend en gezellig, de pepernoten en schuimpjes waren in overvloed aanwezig en iedere bezoeker was enthousiast. SintShowPaleis blijft dus leuk voor jong én oud.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.