tevreden gezichten na shows sintshowpaleis

Honderden kinderen hebben afgelopen weekeinde een mooie en spannende theatershow van het SintShowPaleis bezocht. Samen met papa’s, mama’s, opa’s en oma’s waren zij in het Hoftheater in Raalte getuige van een spannend verhaal over Sinterklaas en zijn Pieten. De Muziekpieten zorgden ondertussen voor muzikale afwisseling en hielden alle aanwezigen bij de les. Want wie niet meedanste of meezong met de liedjes, die was aan de beurt.

Het SintShowPaleis verzorgde vrijdag, zaterdag en zondag liefst acht shows van anderhalf uur, en allemaal waren ze uitverkocht. En daar bleef het niet bij, want geen enkele bezoeker keerde namelijk ontevreden huiswaarts. De show was spannend (met goede afloop uiteraard), de muziek was opzwepend en gezellig, de pepernoten en schuimpjes waren in overvloed aanwezig en iedere bezoeker was enthousiast. SintShowPaleis blijft dus leuk voor jong én oud.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.