tekening van tiemen dag lang op google

Zo doe je als brave leerling gewoon je best tijdens de tekenles op de school, zo loop je kans dat jouw tekening een dag lang wordt bekeken door een miljoenenpubliek van over de hele wereld. Voor Tiemen Jonkman uit groep 5 van De Matzer in Wijhe kan dat scenario zo maar eens werkelijkheid worden, want hij behoort tot één van de winnaars van een wedstrijd van Google. En misschien gaat zijn op school gemaakte tekening, straks wel de wereld rond.

De afgelopen maand hebben de groepen 5 en 6/7 van De Matzer ‘doodles’ ontworpen voor Google. Dat zijn tekeningen, gebaseerd op het woordmerk van Google. De bedoeling was dat de kinderen in hun eigen doodle lieten zien wat Nederland voor hen betekent. Juf Gera en juf Esther hebben uit iedere groep de twee mooiste doodles naar Google opgestuurd, en warempel… Vrijdag kwam er een telefoontje met wel heel leuk nieuws. Want Tiemen blijkt de mooiste doodle van Overijssel te hebben gemaakt in zijn eigen leeftijdscategorie.

Met een taart met daarop de doodle van Tiemen werd natuurlijk al een direct een klein feestje gevierd in groep 5. Tiemen is nu de officiële winnaar van Overijssel in de categorie groep 3 tot en met 5. De winnaar van Nederland moet nog gekozen worden, en wel door het Nederlands publiek. Komt Tiemen ook daar als beste uit de bus, dan wordt zijn doodle op 15 januari maar liefst 24 uur lang op staging2.google.nl geplaatst. Tijd om te stemmen op Tiemen dus. Dat kan op staging2.google.nl/doodle4google.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.