tekenen en schilderen in de wijhese molen

In Wijhe start woensdag 7 januari 2009 het cursusseizoen ‘Komen tot kunst’. Zowel overdag als ‘s avonds worden er teken- en schilderlessen aangeboden in de atelierruimte van de Wijhese molen.

Je kunt aan de lessen deelnemen mét, maar ook zónder ervaring. Onder leiding van Rogier Battem werken de cursisten aan opdrachten die gericht zijn op persoonlijke creatieve ontwikkeling. De cursus gaat niet alleen over mooi kunnen schilderen, maar voornamelijk over schilderen vanuit de eigen spontaniteit en het loslaten van ideeën over wat mooi en lelijk is.

Naast bovengenoemde cursus is het mogelijk om in de molen workshops te volgen als groep of individu. In het weekend van 13 en 14 december bijvoorbeeld wordt er een verdiepingsworkshop schilderen gehouden, gericht op mensen die al langer op het creatieve vlak bezig zijn. Tijdens deze workshop wordt op groot doek gewerkt.

Opgeven voor de cursus of workshop kan bij Rogier Battem via: rogierbattem@yahoo.com of 06-47053914. Kijk ook eens op de website van Stichting Vlucht 24.30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.