stil protest tegen zwerfaval bij laag zuthem

Op één van de mooiste weggetjes van Salland – binnendoor van Laag Zuthem naar Zwolle langs de Soestwetering – kwam Onze Man afgelopen weekend dit stil protest tegen zwerfafval tegen. Lege blikjes van energiedrankjes die eerst op de grond lagen, maar door een passant passend op ooghoogte zijn geëxposeerd.

Het mooie stilleven laat zien dat ook hier de gang van school naar huis voor veel jongelieden lang en zwaar is. Extra energie heb je dan halverwege de rit wel nodig. We hebben er Laag Zuthem trouwens nog even op nagekeken en kwamen daar twee vuilnisbakken tegen in het dorp. Of de daders daar hun troep voortaan in willen gooien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.