steeds meer ijsvloertjes houden het

Vandaag (dinsdag) gaan er overal in de regio ijsbanen open. Maandag kon je hier en daar ook al terecht op ijsvloertjes in de vrije natuur. Wel oppassen, want houdt het ijs? En er is geen bewaking. Maar het kan.

Heinoër Flip Jonkman trok de stoute schaatsen aan rond Den Alerdinck tussen Heino en Laag Zuthem. “Zelfs in het verlengde van de rondweg bij Heino is een ijsparadijs op komst”, aldus Jonkman. En hij nam ook een kijkje bij Herxen. “De kleigaten bij Windesheim zijn dinsdag misschien wel stevig genoeg. Wat een ijsvloer! Enkele waaghalzen gingen maandag al op verkenning uit. Dit wordt – als de vooruitzichten niet bedriegen – een prachtige schaatsweek.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.