speciale ijsbaan voor kids in raalte noord

De bewoners van de Warmelo in Raalte Noord hebben een eigen ijsbaan gecreëerd. De mini-ijsbaan is speciaal bedoeld voor de allerkleinsten uit de buurt, zodat zij op hun gemak kennis kunnen maken met de schaatssport. Zonder dat ze ondersteboven worden gereden door de menigte.

Verder is het natuurlijk een stuk veiliger, want moeders kan de kids makkelijk in de gaten houden en ze kunnen niet verdrinken aangezien het om een dunne ijsvloer gaat. Er is door de buurtbewoners namelijk een stuk landbouwplastic onder water gezet en dat is door de vorst een mooie ijsvloer geworden. Kortom: De ijspret aan de Warmelo in Raalte Noord is groot en het is gezellig bovendien!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.