Home / archiefcentraal / smeekens stelt zwaar teleur in changchun

smeekens stelt zwaar teleur in changchun

Jan Smeekens heeft zaterdag bij de wereldbekerwedstrijden in het Chinese Changchun een teleurstellende 500 meter gereden. De Raaltenaar kwam met een tijd van 35,99 niet verder dan de dertiende plaats, die hij deelde met de Amerikaan Shani Davis.

De Chinees Fengtong Yu won in een tijd van 34,97, voor Keiichiro Nagashima uit Japan (35,08). De Zuid-Koreaan Kyou-Hyuk Lee werd derde in 35,27. De Nederlander Simon Kuipers belande net naast het podium op de 500 meter. De rijder van de DSB-ploeg kwam tot een tijd van 35,36 en eindigde daarmee als vierde. Mark Tuitert klokte de tiende tijd: 35,82.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.