smeekens ook op tweede 500 niet sterk

De Japanner uit Salland heeft ook op de tweede 500 meter van de wereldbekerwedstrijden in het Chinese Changchun geen potten kunnen breken. Met een tijd van 35,80 was Jan Smeekens zondag weliswaar iets sneller dan zaterdag, maar eindigde dit keer twee plaatsen lager als vijftiende.

Naast de Raaltenaar speelden de andere Nederlanders eveneens een bijrol op die tweede 500 meter. Mark Tuitert was met 35,67 de snelste; hij werd elfde. Simon Kuipers (35,74) en Stefan Groothuis (35,76) eindigden op respectievelijk de dertiende en veertiende plaats. Kuipers realiseerde zaterdag tijdens de eerste 500 meter nog de vierde eindtijd. De zege ging zondag naar Dmitri Lobkov uit Rusland: 35,07. Hij was daarmee net wat sneller dan de Chinees Fengtong Yu, die 35,09 noteerde. Keiichiro Nagashima werd derde in 35,20.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.