smeekens moet trip naar azie snel vergeten

Kyou-Hyuk Lee heeft zondag in Nagano de tweede 500 meter van het wereldbekerweekeinde gewonnen. De Zuid-Koreaanse schaatser zette een tijd van 34,92 seconden neer en bleef Fengtong Yu uit China drie honderdsten voor. De derde plaats was voor Joji Kato uit Japan. Jan Smeekens was de enige Nederlander die meedeed. Hij eindigde met 35,85 op wederom een teleurstellende vijftiende plaats.

Ook op de 100 meter, de kortste sprintafstand die slechts een paar keer per jaar wordt verreden, kon de sprinter uit Raalte geen potten breken. De afstand werd in een tijd van 9,60 seconden gewonnen door Yuya Oikawa uit Japan, en hoewel Smeekens slechts twee tienden langzamer was (9,86) eindigde hij ook hier buiten de toptien op een veertiende plaats. De twee weken in Azië, Changchun en Nagano, moet Smeekens snel vergeten om goed voor de dag te komen bij de NK sprint in Thialf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.