sint onthult fraaie tismawajewendband bus

Sinterklaas heeft zondagmiddag tijdens de koopzondag in Raalte de nieuwe bus van de TismawajewendBand onthuld. Speciaal voor de onthulling had hij een mooi gedicht gemaakt en voor de klussers Han, Paul en Bennie een onderscheiding en diploma.

De bus stond zondagmorgen al om 9.00 uur op de parkeerplaats voor Hotel de Zwaan. Uiteraard volledig ingepakt in de kleuren van de band (zwart/goud), inclusief een gigantische gouden strik. Toen de Sint rond 15.00 uur het gouden lint doorknipte was er een oorverdovend lawaai van confetti-kanonnen, kapot geprikte ballonnen en knallende champagneflessen. De sneeuw kwam ondertussen met bakken uit de lucht, maar het toegestroomde publiek maalde er niet om.

Zeker niet, omdat de band had gezorgd voor een heerlijk verwarmd terras en het publiek werd getrakteerd op Glühwein, warme chocolademelk, pepernoten, gevulde banketstaven en speculaas. Ondanks de winterse weersomstandigheden speelde de band ook nog verschillende nieuwe nummers en ontstond er een geweldig TismawajewendBand-sfeertje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.