sfeervol nieuwjaarsconcert in hoftheater

In navolging van het zeer succesvolle Nieuwjaarsconcert in januari 2002 verzorgen de Zang- en Oratoriumvereniging Raalte en het orkest van St Caecilia Raalte opnieuw gezamenlijk

een concert. Dit Nieuwjaarsconcert zal plaatsvinden op zondag 11 januari om 15.00 uur in het Raalter Hoftheater.

De Zang- en Oratoriumvereniging zal onder leiding van dirigente Gerlinde Hulshof een aantal prachtige liederen ten gehore brengen, waaronder ‘Komm, holder Lenz’ en ‘Juhe, der Wein ist da’ uit Die Jahreszeiten van Franz Joseph Haydn. Marijn Siero zal de muzikale begeleiding voor zijn rekening nemen. Onder leiding van dirigent Ton Nieuwkamp zal het orkest van St. Caecilia onder andere de volgende werken uitvoeren: ‘Radetzky Forever’ en het ‘Concert voor 2 trompetten’ van Antonio Vivaldi.

De artistieke muzikale inbreng van de beide verenigingen bestaat uit een aantal gezamenlijk uitgevoerde werken, waaronder ‘Slavenkoor’ van Giuseppe Verdi en ‘Happy New Year’. Verder staan er nog een paar (afzonderlijk en gezamenlijk) verassende muzikale werken op het repertoire van deze middag. Al met al meer dan voldoende voor een sfeervol Nieuwjaarsconcert. Na afloop van het concert is er nog een gezellig samenzijn. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB Raalte: 0572-352406 of info@vvvraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.