seth gaaikema met try out in hoftheater

De cabaretier Seth Gaaikema staat vrijdag 12 december vanaf 20.00 uur op de planken van het Raalter Hoftheater met een try-out van zijn oudejaarsconference ‘Als was het de eerste keer!’ Een vrolijke, snelle, pittige conference, die tot op de laatste dag van dit jaar wordt bijgewerkt.

De conference van Gaaikema zal weer vol zitten met gevoelige teksten, waarin je jezelf kunt herkennen en die ontroeren. Verder komt natuurlijk de subtiele rake humor van de taalkunstenaar weer voorbij en zijn prachtige poëtische liedjes. Voor Gaaikema is een voorstelling maken altijd weer een wondertje. Altijd weer nieuw. Dus gaat hij, ondanks een carrière van bijna een halve eeuw, het toneel nog altijd op met de nieuwsgierigheid en de frisheid van ‘Als was het de eerste keer!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.