scouting raalte op pad met oliebollen

Scouting Raalte is ook dit jaar weer druk met het verkopen van oliebollen en appelflappen. De leden van de Scouting komen zo vlak voor de jaarwisseling bij iedereen in Raalte aan de deur met oliebollen en appelflappen, die wederom zijn gebakken door Plein 7.

De opbrengst wordt gebruikt voor het financieren van de zomerkampen. Mocht je de leden van Scouting Raalte hebben gemist of nog meer heerlijke oliebollen of appelflappen willen bestellen, dan kun je contact opnemen met de oliebollen-bestellijn: 0572-358375. Tien oliebollen kosten 6 euro, vier appelflappen kosten eveneens 6 euro en voor vijf krentloze oliebollen betaal je 2,25 euro. Steun de Scouting en vergeet niet: Oliebollen bestellen, scouting bellen. Ze worden bij je thuis bezorgd. Verser en gemakkelijker kan het niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.