Home / archiefcentraal / sallandus als dit kan dan kan er meer

sallandus als dit kan dan kan er meer

“Wat een mooi jaar is het geweest, 2008. Het Overijssels Kanaal bestond 150 jaar en dat hebben we met heel Salland mogen vieren. We hebben er niet echt een feest van gemaakt, maar allemaal festiviteiten bedacht waaraan iedereen die iets met het kanaal heeft, kon meewerken. We zijn er zelf uitgekomen met het gevoel van ‘als dit kan, dan kan er meer’. Dat gevoel willen we meenemen naar 2009 en tegelijk overdragen aan Salland en zijn Sallanders. Er zit barstensveel energie in deze prachtige streek van Nederland. Die energie moet aangewend worden. En dat moet de Sallander zelf doen. Op die manier wordt of blijft Salland Sallands. Sallandus hoopt daar aan bij te kunnen dragen.”

Stichting Sallandus (organisator festiviteiten omtrent 150-jarig Overijssels Kanaal)

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.