Home / archiefcentraal / sabine uitslag met volle kracht vooruit

sabine uitslag met volle kracht vooruit

“2008 Was een bewogen jaar met heel wat hoogtepunten waaronder de geboorte van mijn nichtje Sophie Uitslag en het lidmaatschap van de Tweede Kamer. Het jaar bracht mij naast alle hectiek en dynamiek ook bezinning over wat mijn drive is, waar ik het voor doe. Ik wil het verpleegkundig verhaal laten horen in de Tweede Kamer. Ik ontvang de dingen zoals ze komen. Maar ik zal het waar mogelijk actief bijsturen als het moet en kan. Politicus eigen? Zo zal ik ook 2009 in gaan: Met vertrouwen volle kracht vooruit!”

Sabine Uitslag (Tweede Kamerlid/zangeres Spinrock)

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.