rohda zoekt kampleiders voor reunie

Rohda Raalte organiseert al meer dan 28 jaar voetbalkampen voor haar jeugd. Ieder jaar zijn hier veel vrijwilligers bij betrokken. Dit zijn de zogenaamde kampleiders. In al die jaren zijn er meer dan tachtig kampleiders geweest. Voor een reünie worden al die leiders gezocht. Veel zijn er al gevonden, maar nog niet allemaal. De reünie is op 10 januari. Wie nog niets gehoord heeft en toch kampleider was, moet even van zich laten horen. Dat kan via rohda-kamp@hotmail.com.

Rohda Raalte hecht grote waarde aan de jaarlijkse kampen. Die waren vroeger onder meer in Borculo en Weert. Daar waren ze onder verantwoordelijkheid van de KNVB. Later organiseerde Rohda de kampen zelf en streken de rood-gelen onder meer neer in Vilsteren. Belang was vroeger dat de jeugd kans had op een vakantie, dat ze leerden van huis te zijn, dat ze in een andere omgeving meer levenswijs werden. Dat soort elementen lijkt minder belangrijk te worden omdat de jeugd via andere wegen ook wel uit huis komt en meestal ook wel via thuis vakanties mee maakt. Het belang van de kampen is echter nog altijd het kweken van een onderling rood-geel-gevoel. Alle leiders die daar aan meegewerkt hebben worden op 10 januari verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.