rohda raalte f9 pakt glansrijk de titel

Rohda Raalte F9 is kampioen. Het team onder leiding van Hans Woolderink, Roy Jonkman en Arjan Baars stelde zaterdag in een wedstrijd tegen SDOL F3 het kampioenschap veilig.

Op papier leek het een makkelijke wedstrijd, maar al snel bleek dat het helemaal niet zo makkelijk was en kwam Rohda met 2-0 achter. Nadat de boys van Rohda met de neus op de feiten waren gedrukt en trainer Roy Jonkman de heren nog even had toegesproken, kwam de diesel-formatie op gang en vlogen de ballen de doelman van SDOL om de oren. Rohda ging de rust in met een 2-4 voorsprong en na de rust denderde de ploeg door. Met goed aanvallend en verdedigend spel werd de wedstrijd afgesloten met een overwinning van 3-10 voor Rohda.

De terechte kampioen ging met een opgeheven hoofd en veel kabaal richting de kleedkamers. Na een snelle douchebeurt ging het voltallige elftal, samen met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes richting de kantine in Raalte. Daar aangekomen werden ze verwelkomd door een delegatie van Rohda Raalte. Na veel lovende woorden werden de spelers en trainers elk een oorkonde en een heuse trofee aangeboden. Dit alles werd mogelijk gemaakt door Supportersvereniging Rood-Geel. Voor meer info over Rohda F9: staging2.voetbalkids.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.